Muziekpartners

Sommer Piano's & Vleugels

Sommer

Gevestigd in Gorinchem, in een pand met een karakteristiek torentje en de daarachter liggende showroom van ruim 1.000 m2, behoort Sommer tot één van de grootste piano- en vleugelspecialisten van Nederland. Men kent er de piano's en vleugels van de meeste fabrikanten door en door: de toegepaste technieken, de gebruikte materialen, de afwerking, de duurzaamheid, etc.
Op basis hiervan is een breed assortiment samengesteld met kwalitatief uitstekende nieuwe en gebruikte instrumenten. Ook kunt u hier voor een laag maandbedrag al een prima instrument huren.

Meer info op: www.sommer.nl


Kamerkoor Voce Anglica - Gorinchem

Voce Anglica

De basis van het repertoire van Voce Anglica is de Anglicaanse of Engelse koortraditie. Dit komt tot uiting in de inrichting van het koor zoals dat ook in Engeland gebruikelijk is, namelijk in een dubbelkorige opstelling. Naast het Engelse repertoire zingt Voce Anglica een breed scala aan muziek uit verschillende klassieke muziekstijlen, varierend vanaf ongeveer 1500 tot heden. Het koor is vertrouwd met de composities van bijvoorbeeld Henry Purcell (1659-1695), John Rutter (1945), John Henry Maunder (1858-1920), George Friedrich Handel, Felix Mendelssohn, John Stainer en nog vele anderen.
De dirigent is Jeroen Bal.

Internet: kamerkoorvoceaglica.nl


Gorcum Boys Choir

Voce Anglica

Meer info op: gorcumboyschoir.nl